Μήνυμα Δημάρχου

Σταύρος Γεώργιος Τσίρμπας

Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων

Αγαπητές φίλοι και φίλες, η κοινωνία μας διαχρονικά διέπεται από ανάγκες που αναλόγως των συνθηκών διαφοροποιούνται. Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού πιστός στο κοινωνικό του πρόσωπο, έχει αναπτύξει ένα διευρυμένο πλαίσιο κοινωνικών υπηρεσιών για να καλύψει τις ανάγκες όλων των δημοτών της πόλης μας και να αποτελέσει μία πραγματική ασπίδα προστασίας για όλους όσους έχουν ανάγκη.


Πατήστε εδώ για όλο το μήνυμα

Μήνυμα Δημάρχου

Σταύρος Γεώργιος Τσίρμπας


Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων

Αγαπητές φίλοι και φίλες,
H κοινωνία μας διαχρονικά διέπεται από ανάγκες που αναλόγως των συνθηκών διαφοροποιούνται. Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού πιστός στο κοινωνικό του πρόσωπο, έχει αναπτύξει ένα διευρυμένο πλαίσιο κοινωνικών υπηρεσιών για να καλύψει τις ανάγκες όλων των δημοτών της πόλης μας και να αποτελέσει μία πραγματική ασπίδα προστασίας για όλους όσους έχουν ανάγκη.


Αγαπητές φίλοι και φίλες,

Η κοινωνία μας διαχρονικά διέπεται από ανάγκες που αναλόγως των συνθηκών διαφοροποιούνται. Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού πιστός στο κοινωνικό του πρόσωπο, έχει αναπτύξει ένα διευρυμένο πλαίσιο κοινωνικών υπηρεσιών για να καλύψει τις ανάγκες όλων των δημοτών της πόλης μας και να αποτελέσει μία πραγματική ασπίδα προστασίας για όλους όσους έχουν ανάγκη.
Μέσα από ένα πλαίσιο πολυπληθών υποστηρικτικών προγραμμάτων όπως κατ' οίκον βοήθεια, ψυχολογική υποστήριξη, κοινωνική φροντίδα, επιδοματική πολιτική, συμβουλευτική ανέργων, βιωματικά εργαστήρια, προγράμματα σίτισης, κλπ. στέκεται καθημερινός αρωγός σε κάθε συνάνθρωπο, σε κάθε οικογένεια.
Ωστόσο λαμβάνοντας υπόψη τις πολυδιάστατες συνέπειες της πανδημίας, θέλοντας να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τις δομές και τα προγράμματά μας, δίνοντας έμφαση στις υπηρεσίες για τα παιδιά της πόλης μας, εγκαινιάζουμε ως Δημοτική Αρχή, μία σειρά καινοτόμων υπηρεσιών που έχουν στο επίκεντρό τους τη φροντίδα των παιδιών, των εφήβων, των νέων και των οικογενειών τους.
Ειδικότερα μέσα από υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ανάπτυξη δεξιοτήτων σε παιδιά, εφήβους και νέους αλλά και μέσα από προγράμματα φυσικοθεραπείας και διατροφολογίας σε ενήλικους πολίτες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, ο Δήμος μας έρχεται να συμπληρώσει τις υφιστάμενες κοινωνικές υπηρεσίες και να δημιουργήσει ένα δυναμικό πλέγμα υποστήριξης για κάθε δημότη που βρίσκεται σε ανάγκη.
Στην πορεία μας για την πιστοποίηση ως μία από τις Υγιείς Πόλεις του Ευρωπαϊκού Δικτύου Υγιών Πόλεων, χτίζουμε μια νέα φιλοσοφία για τον τόπο μας, εφαρμόζοντας το όραμά μας, που βασίζεται στην συνεργασία, την εξωστρέφεια, τη δικτύωση, θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα την “τοποθέτηση” της Υγείας στο επίκεντρο των πολιτικών μας.
Με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης για όλους τους πολίτες δημιουργούμε την Υγιή Πόλη που αξίζουμε να ζούμε!

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού
Σταύρος Γεώργιος Τσίρμπας
Image